Projectingenieur elektriciteit

An-Sofie De Meyer
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
An-Sofie De Meyer
JAN 23
Brussel Flex Bachelor
22.02.2019 Job-Nr: 9185332
Solliciteren

Over het bedrijf

Voor een ingenieursbureau waarvan de hoofdzetel gelegen is in Gent zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit die tewerkgesteld zal worden op het kantoor regio Brussel. Het bureau ontwerpt gebouwen van concept tot detailontwerp. Een kernwoord hierbij is duurzaamheid. Er wordt dus gezocht naar duurzame en energiezuinige ontwerpen die ook economisch haalbaar zijn.


Je komt terecht in een studiebureau waar een familiale sfeer heerst. Je ontvangt een competitief salarispakket met de bijhorende extralegale voordelen.

Over de functie

Als projectingenieur beschik je over een veelzijdig en variërend takenpakket. Je hoofdactiviteit zal het ontwerpen van elektrische installaties in gebouwen zijn, zowel laagspanning, hoogspanning en zwakstroom. Je onderzoekt daarbij de haalbaarheid van energiezuinige en hernieuwbare technieken (PV panelen, WKK, warmtepompen,...). Vanaf het begin van een project zal je betrokken worden bij conceptbesprekingen met zowel de bouwheer als de architect. Je bent de contactpersoon van de architect, bouwheer, fabrikanten en aannemers. Daarnaast zal je de projecten ook volledig opvolgen van ontwerp tot de oplevering.


Om tot het concept te komen ben je verantwoordelijk voor de berekeningen via de eigen programma's of gebruikte software om de installaties te optimaliseren. Je zal ook instaan voor het volledige detailontwerp van de elektrische installaties en stuurt de tekenaars aan.

Functie eisen

Je beschikt over:

  • Diploma energietechnologie of elektromechanica
  • Leergierig
  • Interesse in duurzame projecten
  • Ervaring binnen een studiebureau is een pluspunt
  • Basiskennis Revit


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job