Projectleider Ruwbouw

Céline Dereere
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Céline Dereere
JAN 10
Gent Flex Master / PHD
09.02.2019 Job-Nr: 9177743
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht in een losse familiale omgeving, waar pro-actief werken gestimuleerd wordt. Je krijgt de vrijheid om uw eigen project te realiseren, met ondersteuning van een sterk ervaren projectleider Ruwbouw. Daarnaast sta je in nauw contact met de zaakvoerder om alles in goede baan te leiden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deinze met projecten regio West- en Oost-Vlaanderen.

Over de functie

Zet de ruwbouw van appartementsgebouwen.

Als projectleider Ruwbouw ben je verantwoordelijk voor het fundament van appartementsgebouwen. Op deze manier coördineer je meerdere projecten in startfase. Analyse van de lastenboeken, meet- en vorderingsstaten. Je beschikt over eigen arbeiders en externen om het project te realiseren. Je bent het aanspreekpunt voor de leveranciers en onderaannemers. Daarnaast werk je samen met de projectleider Afwerking, Bouwheer en Architect. Bovendien volg je nauwkeurig de budgetten op en zorg je voor een duidelijke haalbare planning.  

Functie eisen

Je beschikt als projectleider ruwbouw over een master bouwkunde met minsten 5 jaar relevante werkervaring. Je kan je team motiveren en coördineren. Daarnaast ben je ook praktisch ingesteld.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job