Projectleider HVAC

Sarah Vancampenhout
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Sarah Vancampenhout
JAN 03
Gent Flex Bachelor
02.02.2019 Job-Nr: 9174425
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een aannemer dat totaalprojecten op vlak van HVAC en elektriciteit behandelt. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een gedreven en familiaal team. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode, zodat je de knepen van het vak en hun interne werking leert. Ze bieden opleidingen op maat aan en juichen interne doorstroom juist toe! Mogelijkheden om door te groeien naar projectmanager zijn zeker mogelijk! De aangename en familiale sfeer passen ze niet enkel toe tijdens de werkuren, maar ook vrijdagavond na de uren. Vrijdagavond gaat iedereen samen een pintje gaan drinken. Dit combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.

Over de functie

Als projectleider HVAC behandel je de volledige voorbereiding van het project en ben je ook aanwezig op de werf ter opvolging. Je bereidt dit project samen voor met het studiebureau en de eindklant. Vervolgens ga je dit conceptueel ontwerp ook praktisch gaan uitwerken door onder andere de lastenboeken uit te werken, bestellingen te plaatsen, werven te bezoeken en nodige werfopvolging. Je neemt ook actief deel aan de werfvergaderingen. Je verdeelt ook de taken onder de tekenaars, junior projectleider en de werfleider.

Functie eisen

Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering of gelijkwaardig door relevante ervaring

Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring

Ervaring met calculatie en budgetbeheer is een sterk pluspunt

Je bent communicatief sterk

Je behoudt nauw contact met de werf

Je bent de coach, coördinator en aanspreekpunt voor jouw team

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job