Werfleider elektriciteit

Sarah Vancampenhout
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Sarah Vancampenhout
JAN 03
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
02.02.2019 Job-Nr: 9174424
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een aannemer dat totaalprojecten op vlak van HVAC en elektriciteit behandelt. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een gedreven en familiaal team. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode, zodat je de knepen van het vak en hun interne werking leert. Ze bieden opleidingen op maat aan en juichen interne doorstroom juist toe! De aangename en familiale sfeer passen ze niet enkel toe tijdens de werkuren, maar ook vrijdagavond na de uren. Vrijdagavond gaat iedereen samen een pintje gaan drinken. Dit combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.

Over de functie

Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? 

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Met jouw achtergrond in elektriciteit of automatisering sta jij in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en automation engineer. 

Functie eisen

Je bezit over een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie of gelijkwaardig door relevante ervaring

Een ervaring als elektrotechnieker kan de ideale opbouw zijn naar de functie als werfleider.

Leidinggevende capaciteiten

Praktisch inzicht

Hands-on mentaliteit

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job