Projectleider middenspanning

Sarah Vancampenhout
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Sarah Vancampenhout
DEC 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
19.01.2019 Job-Nr: 9171127
Solliciteren

Over het bedrijf


Het bedrijf is actief in elektriciteit, nutsvoorzieningen en infrastructuur. Het is een familiaal bedrijf met een gedreven cultuur, vlakke structuur met open en directe communicatie. Zelfontplooiing staat bij hun centraal en zijn dan ook sterke voorstander van interne doorgroeimogelijkheden. Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een projectleider. Tegenover deze fantastische functie staat een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (GSM, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand). Binnen het bedrijf is er zowel ruimte voor starters als voor meer ervaren professionals. 

Over de functie

Als projectleider middenspanning behandel je het volledig project, van voorbereiding tot effectieve aansturing op de werf. Je behandelt de voorbereiding van de praktische uitwerking van het project (bestelling van materialen, werkplanning opmaken, nodige materiaal voorzien, …). Als leidinggevende organiseer en coördineer je ook de werfvergaderingen en stuur je jouw ploegen aan. Je behoudt nauw contact met de onderaannemers en de klant. Je bent ongeveer 70% van de tijd op de werf en 30% behandel je de administratieve voorbereiding en opvolging. Het bedrijf is momenteel op zoek naar een projectleider middenspanning met een sterke hands-on mentaliteit. Je staat samen met jouw ploegen op de werf en steekt ook zelf graag eens de handen uit de mouwen. 

Functie eisen

·        Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie of gelijkwaardig door ervaring

·        Er wordt steeds een interne opleiding op maat voorzien

·        Je beschikt met voorkeur over 2 jaar ervaring 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job