Technische lichtadviseur

Sarah Vancampenhout
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Sarah Vancampenhout
NOV 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
20.12.2018 Job-Nr: 9156871
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in professionele verlichtingsoplossingen. Ze werken voornamelijk samen met architecten, studiebureaus en installateurs. Dit behandelen ze voornamelijk voor de grotere projecten. Het bedrijf behandelt projecten volledig op maat van de klant, waarbij zowel de producten als diensten worden geleverd. Op deze manier wordt er zo efficiënt en kwalitatief mogelijk gewerkt. Ze bieden steeds een opleidingsplan op maat aan. Je komt terecht in een jong, dynamisch en ambitieus team. Er is een vlakke structuur, waarbij initiatief aangemoedigd wordt! 

Over de functie

Als communicatief persoon geef jij technisch advies naar de klanten op vlak van verlichtingsoplossingen. Dit trek jij ook door naar de praktische kant, namelijk prijsaanvragen, leveringstermijnen en bestellingen, waarbij je offertes en lastenboeken opmaakt. Je werkt B-2-B, waarbij je voornamelijk samenwerkt met architecten, installateurs en studiebureaus. Door jouw diepe kennis van het productgamma kan je hun dan ook perfect helpen met het maken van de juiste keuze. Door jouw proactieve werkwijze kan je het overzicht bewaren en deins je er niet van terug om aan de mouw van de leveranciers te trekken. 

Functie eisen


·      Je beschikt over een hoger technisch diploma energietechnologie / ontwerp- en productietechnologie / industrieel ontwerp / interieurvorming of gelijkwaardig door ervaring

·      Je hebt een sterke interesse naar verlichtingsoplossingen

·      Je bent communicatief sterk, commercieel en oplossingsgericht

·      Engels: zowel gesproken als geschreven

·      Frans is een pluspunt

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job