R&D creative technical engineer

Lotte Callens
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Lotte Callens
FEB 08
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
09.03.2019 Job-Nr: 170791
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost-Vlaanderen en internationaal marktleider voor een multi-inzetbaar product.

What's in it for you? Een functie waarbij je deel uitmaakt van het management aangevuld met een loonpakket afgestemd op jouw verwachtingen (mooi loon met een aangepast voordelenpakket en een wagen) en een flexibele vakantieregeling.

Je komt terecht in een uitdagende, collegiale en dynamische werkomgeving waar oog is voor kwaliteit en waar inzet wordt beloond. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling zal voortdurend worden gestimuleerd door het erkennen van jouw ambities.

Over de functie

Binnen deze functie werk je nauw samen met de andere afdelingen om de focus, specificaties en het budget van ontwikkelingsprojecten te bepalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van technische apparaten en machines. Naast de verificatie en validatie van productprestaties en veiligheid sta je in voor de rapportering en documentatie volgens kwaliteitsvoorschiften. Je werkt mee aan de verbetering van bestaande producten en je zet concepten om in realiteit. Naast een technische creatieveling ben je ook een people-manager. Samen met je team ga je voor steeds betere resultaten door de successen en verbeterpunten te bespreken.

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma. Naast het Nederlands beschik je over een goede kennis van het Engels waarbij je zowel mondeling als schriftelijk sterk bent. Omdat deze job technisch sterk en veelzijdig is verwachten we een analytische creatieveling met een groot probleemoplossend vermogen. Voor het leiden van een team bezit je naast de nodige communicatieve vaardigheden over een gezonde portie assertiviteit. Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job