Productie ingenieur

Lotte Callens
JOUW WHOOHOO
Contactpersoon
Lotte Callens
FEB 02
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
28.02.2020 Job-Nr: 166475
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant is actief in Oost-Vlaanderen en internationaal marktleider voor een multi-inzetbaar product. What's in it for you? Een functie waarbij je deel uitmaakt van het management aangevuld met een loonpakket afgestemd op jouw verwachtingen (mooi loon met een aangepast voordelenpakket en een wagen) en een flexibele vakantieregeling. Je komt terecht in een uitdagende, collegiale en dynamische werkomgeving waar oog is voor kwaliteiten en waar inzet beloond wordt. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling zal voortdurend worden gestimuleerd door het erkennen van jouw ambities.

Over de functie

Na een inwerkperiode ben je volwaardig lid van het productieteam waarbij je dagdagelijkse productieactiviteiten opvolgt en coördineert. Verder zal je instaan voor de continue verbetering van producten. Hierbij ondersteun je het R&D team. Om de dagelijkse continuïteit van de productie te verzekering werk je nauw samen met de kwaliteitsingenieur en de preventieadviseur en stippel je samen met hen een strategie uit.

Functie eisen

Je genoot een hogere technische opleiding. Je kan vlot samenwerken in een team en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie. Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job