HR Business Manager Maandag®/Whoohoo

Geplaatst op 13 september 2021

Antwerpen Intern 6-9 jaar

Over de functie

Bij Maandag®/Whoohoo vinden we werkgeluk voor onze professionals en medewerkers belangrijk. We stellen het individu centraal. Eerst wie, dan wat. Wij geloven in flexibiliteit, ontwikkeling en zekerheid van onze medewerkers en professionals, waarbij zij zélf aan het roer staan van hun ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid nemen. Maandag®/Whoohoo zorgt ervoor dat de kaders daarvoor zijn geregeld. Als HR Business Manager ben jij mede verantwoordelijk voor het bepalen van die kaders en ben je vooral degene die de visie van Maandag®/Whoohoo uitdraagt.


HR Business Manager

Als HR Business Manager ben je verantwoordelijk voor het HR beleid met betrekking tot de in- door en uitstroom van de interne medewerkers en professionals van Whoohoo België en dochterondernemingen van Maandag®. Werkgeverschap wordt op kwalitatief hoog niveau vormgegeven; met als belangrijk doel het bewaken van het Maandag®/Whoohoo DNA en de (sales) cultuur.


Wat ga je doen?

Je bent een belangrijke speler om de brug tussen Maandag® en de dochteronderneming(en) te bouwen. Het gaat dan over cultuur maar ook de way of working. Omdat je functioneel, rechtstreekst aan een directie rapporteert, betekent dit dat je ook veel te maken krijgt met strategische vraagstukken. Het is daarom van belang dat jij, afhankelijk van de situatie, goed kan schakelen op operationeel, tactisch- èn strategisch niveau. Je geeft gevraagd- en ongevraagd advies op de verschillende HR onderwerpen die er spelen. Je bent naast de bruggenbouwer ook een organisatie adviseur. Je hebt regelmatig intervisie met je collega HR BM van ons hoofdkantoor in Amsterdam.  Er zit veel diversiteit in de functie en die diversiteit zien we ook graag terug jouw profiel!


Waar word je op beoordeeld?

  • Klanttevredenheid; wat zoveel betekent als de tevredenheid van de decentrale klant waar je werkzaam voor bent;
  • Integratie met Maandag® en daarmee correcte uitvoering beleid en processen/bewaken uitvoer Maandag® formule;
  • Medewerkerstevredenheid en Flow van zowel de interne medewerkers als de professionals;
  • Kwaliteit van de uitvoering van HR- en juridische processen en procedures;
  • Talentontwikkeling en opvolgingsmanagement.

Functie eisen

Je kunt goed presteren onder druk, bent resultaatgericht en je bent goed in staat om werkzaamheden te prioriteren en structureren.

Je bent van nature goed in stakeholdermanagement en projectmanagement en je weet hoe je draagvlak moet creëren. Ook ben je(organisatie) sensitief, kun je goed luisteren en ben je vaardig in het onderzoeken van drijfveren. Je deinst niet terug voor een pittige discussie en ziet een uitdaging in elk gesprek.

Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring in het HR werkveld en je bent aantoonbaar succesvol geweest in verandertrajecten. Je acteert op master-niveau en bent minimaal in het bezit van een bachelor diploma. We zijn op zoek naar een fulltime collega en je bent daarom minimaal 32 uur per week beschikbaar. Bij voorkeur ben je woonachtig in het zuiden van Nederland en heb je kennis en/of ervaring met zowel het Nederlandse- als Belgische arbeidsrecht. Tot slot vinden wij het belangrijk dat je beschikt over een gezond relativeringsvermogen en dat jij samenwerken en humor net zo belangrijk vindt als wij!

Over het bedrijf

Collectieve ziektekostenverzekering, leaseauto, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld, korting op aankopen en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®/Whoohoo. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.


Wie we zijn:

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in de technische, life science, zorg, het onderwijs en bij de overheid. In Nederland, België en Polen actief met circa 35 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Christian van der Heijden

Christian van der Heijden

Recruiter

+32 (0)485487647