Account Manager Engineering

Geplaatst op 17 juni 2021

Antwerpen Intern 0-2 jaar

Over de functie

Elke maandag start je de week met een teamoverleg! Je stemt na de kick-off op vestigingsniveau af met je Unit Manager en je Recruiters waar de focus deze week moet liggen. Welke projecten staan nog open en waar zie je die ideale match? Welke professionals werden gezien en ga je mee aan de slag om deze aan een project te helpen? Jouw kennis van Engineering en je bijhorend netwerk van klanten maken deze oefening heel eenvoudig!


Genoeg afgestemd! Tijd voor actie! Je contacteert bestaande klanten om projecten te overlopen en mogelijke kandidaten te bespreken. Daarnaast genereer je ook leads en bezoek je verschillende prospecten binnen de technische sector. Steeds ben je op zoek naar die commerciële opportuniteiten en daarom staan je auto en telefoon nooit stil.


Nieuwe aanvragen van opdrachtgevers breng je in kaart en communiceer je naar de Recruiters. Zodra één van de recruiters een professional heeft gevonden die naadloos aansluit bij één van jouw carrièremogelijkheden die je hebt opgehaald, organiseer je een sollicitatiegesprek.


Voor, tijdens en na het gesprek begeleid je de professional doorheen zijn/haar sollicitatieprocedure. Jij houdt de touwtjes van het traject in handen en slaagt erin deals af te ronden. Zo haal jij je resultaten en die plaatsing... die wordt gepast gevierd zoals elk Whoohoo-moment. En dit is nog maar het begin. Je blijft je verbonden met je professional én je klant en voelt je dan ook verantwoordelijkheid voor de verdere carrièrestappen van onze Whoohoo – medewerker. 

Functie eisen


 • Bachelor of Master werk- en denkniveau
 • Affiniteit met en interesse in de technische sector, specifiek Engineering.
 • Je kan terugblikken om min. twee jaar relevante ervaring in rekrutering/Sales
 • Kennis en netwerk in de wereld van Projectsourcing is een plus
 • Uitstekende kennis van het Nederlands, Frans is een pluspunt


Wat bieden we jou?


 • Een werkomgeving waar ieder succes gevierd wordt
 • Een vast loon aangevuld met een ongelimiteerd bonusplan
 • Bedrijfswagen met tankkaart - Surface – Iphone
 • 20 verlofdagen en 12 ADV dagen op jaarbasis
 • Een groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Eco-cheques (250 euro) en maaltijdcheques van 8 euro per dag
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan in onze eigen academy

Over het bedrijf

Wij zijn vastberaden om de wereld van werken te veranderen. Voor elke professional en voor elk bedrijf. Bij Whoohoo kijken we naar jouw persoonlijkheid. Zo ontdekken wij potentieel en ontketenen wij een unieke positieve energie. Een energie die ons dagelijks drijft om tot het uiterste te gaan. Ontdek dat Whoohoo meer is dan alleen maar een leuke naam en word onderdeel van ons team.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Joke Bulté

Joke Bulté

Recruiter

+32 485 22 21 98