Business Analist

Geplaatst op 15 juli 2021

Antwerpen Intern 2-4 jaar

Over de functie

Als Business Analist ben je de schakel tussen de business in België en het IT-team in Nederland en Polen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Je beschikt over het vermogen om strategisch beleid te vertalen naar informatie- en automatiseringsbeleid en naar de ondersteunende processen.In de start van het project ben jij verantwoordelijk om processen te inventariseren. Vervolgens zit je met verschillende stakeholders aan tafel om te bespreken hoe het systeem/proces ingericht moet worden. Zodra de implementatie voltooid is, ben jij het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en klachten.


Verder:

·        Houd je je bezig met het ontwerpen, definiëren, vastleggen en plannen van functionele eisen;

·        Initieer je omvangrijke verbeteringen aan de systeemfunctionaliteit;

·        Ben je deskundig op gebied van proces automatisering; je geeft key users advies, draagt oplossingen aan en vervolgens implementeer je deze;

·        Overzie je de systeemimpact van nieuwe producten en diensten. 

Functie eisen

Karakter. Energie. Deskundigheid. Je bent zelf-startend, ondernemend. Wacht niet op opdrachten maar gaat zelf op onderzoek uit. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde relevante (ICT) bachelor opleiding;
  • Ervaring in planmatig en projectmatig werken;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal – fluent in English;
  • Kennis van agile/scrum is een troef

Over het bedrijf

Als dochteronderneming van de Maandag® Group maakt Whoohoo deel uit van een Europees netwerk met meer dan 20 vestigingen en zo’n 3700 externe en interne professionals. Je vindt ons terug in Nederland, Duitsland, België en Polen. De Maandag® Group is opgericht in 1989 in Nederland. Daar is het een van de belangrijkste spelers in human resources. Ook behoort het tot de 500 beste bedrijven van Nederland.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Christian van der Heijden

Christian van der Heijden

Recruiter

+32 (0)485487647