Werkplaats Coördinator

Geplaatst op 31 augustus 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In deze afwisselende functie ben jij de schakel tussen de klant, de Sales & Operations manager en de medewerkers in de werkplaats te Antwerpen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische ondersteuning en vragen betreft nieuwbouwprojecten en servicewerkzaamheden. Je zorgt voor het zo efficiënt mogelijk verloop van service- en nieuwbouw werkzaamheden door middel van het coördineren van alle werkzaamheden in de werkplaats.

De taken van deze functie zijn o.a. het aansturen van een team van zes monteurs. Je zal continu de werkzaamheden coördineren in de nieuwbouwprojecten en de servicewerkzaamheden. Je zal als Werkplaats Coördinator instaan voor het beheren van werkplaatsplanning door middel van het bepalen van urgentie en inschatting van benodigde manuren. Tot slot ga je er voor zorgen dat er voldoende en juist gereedschap en benodigde apparatuur op de de werkplaats aanwezig is.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een hands on mentaliteit, top communicatieve- en managementvaardigheden en is in het bezit van:

  • Opleidingsniveau ASO, bij voorkeur technische richting
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektra
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een uitvoerende technische functie
  • Communiceren in 3 talen: Nederland, Engels, Frans.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873