Tekenaar Solidworks

Geplaatst op 09 oktober 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als tekenaar in Solidworks, actief in de niche van inox plaatwerk, teken je verschillende projecten uit. Je vertrekt vanuit het ontwerp van de klant of dat van jezelf, meestal sheetmetal. Daar je binnen het team zelfstandig, autonoom werkt krijg je ruimte om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast doe je meer dan enkel ontwerpen; projecten opmeten, besprekingen met klanten en offertes calculeren zorgen voor een fijne afwisseling.

Functie eisen

Als commercieel ingesteld Tekenaar Solidworks vind je het fijn om in contact te staan met klanten. Daarnaast heb/ben je als Tekenaar Solidworks:

  • een hoger technisch diploma (ontwerp of mechanica)
  • goede kennis van Solid Works
  • kennis van metaalbewerking
  • creatief in het vinden van oplossingen
  • vloeiend in het Nederlands

Over het bedrijf

Verwacht je aan voldoende afwisseling waarin je meerdere talenten kan ontplooien. Je komt terecht in een sterke onderneming waar groepsgevoel centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397