Technisch tekenaar

Geplaatst op 27 februari 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar ontwikkel en optimaliseer je ontwerpen van zowel nieuwe als bestaande speeltuigen. Hierbij maak je ontwerpplannen, 3D-modellen en productieplannen. Vanaf dat het speeltoestel in productie gaat stel je technische handleidingen en montagevoorschriften op zodat de koper het toestel vlot kan monteren.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als technisch tekenaar:

  • Je beschikt over een bachelordiploma in een technische richting
  • Je kan goed overweg met een tekenprogramma
  • Je werkt oplossingsgericht en nauwkeurig
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Waneer nodig durf je de handen uit de mouwen steken

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als technisch tekenaar, ontwikkelt en produceert speeltoestellen voor zowel binnen als buitenland. Deze toestellen worden hoofdzakelijk gemaakt uit hout en metaal, en afgewerkt met kunststof.

Men biedt jou als technisch tekenaar een zeer creatieve en afwisselende job binnen een aangename werkomgeving waar je van de nodige begeleiding kan genieten. Daarbij komend kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en 12 dagen extra verlof.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55