Technisch tekenaar

Geplaatst op 10 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch tekenaar heb je een oog voor detail en kan je steeds het overzicht bewaren. Je werkt 3D tekeningen uit en maakt hiervan stuklijsten, materiaallijsten en productieplannen. Voor deze 3D tekeningen vertrek je meestal vanuit een schets of een reeds gemaakt plan.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als technisch tekenaar:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting (elektromechanica/industrieel ontwerp)
  • Je kan goed overweg met 3D programma's, bij voorkeur Inventor
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Ervaring in de metaalconstructies is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als technisch tekenaar, is een bedrijf actief in het ontwerpen en bouwen van interne transportsystemen voor bulkgoederen. Dit houdt in dat ze op maat van de klant instaan voor het ontwerp en engineering, de volledige productie op zich nemen, plaatsen en monteren de volledige constructie bij de klant en zorgen voor het onderhoud van de constructie.

Men biedt jou als technisch tekenaar een job met zeer veel uitdaging en afwisseling. Je komt terecht in een informeel en aangenaam team binnen een jong bedrijf met ruime expertise. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, hospitalisatieverzekering en 12 dagen ADV.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com