Technisch Directeur

Geplaatst op 01 september 2020

Oost-Vlaanderen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als Technische Directeur neem jij de leiding over een machinebouwer!

Het bedrijf staat in voor machinebouw, inclusief het mechanisch, automatisatie en elektrische deel. De machines worden steeds op maat gemaakt voor de klant. Sectoren zijn onder andere automotive en productiebedrijven.

De focus van het bedrijf wil zich echter verleggen naar de farmaceutische en medische sector. De technische directeur moet dan ook een technische achtergrond hebben in machinebouw bestemd voor deze specifieke sector.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het engineering team. Je bent in continue overleg met de projectleiders en sales manager en stuurt proactief bij waar nodig. Je geeft niet enkel inzichten over de aanpak van projecten, maar ook op technisch vlak ben jij een ondersteunende factor. 

Functie eisen

Als Technisch Directeur

  • Heb je minimaal 10 jaar ervaring
  • Heb je sterke kennis van een life sciences of process omgeving
  • Sterk people en project management 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876