Service engineer

Geplaatst op 11 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als service engineer ben je een probleemoplossend en goed georganiseerd persoon. Je gaat, na een grondige trainingsperiode, naar de klant om daar hun waterzuiveringsinstallaties af te regelen, te onderhouden en te herstellen. Bij nieuwe installaties verzorg jij de opstart en de afregeling.

Functie eisen

Wat willen we in jou als service engineer terugvinden:

  • Je beschikt over een bachelor een technische richting of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als service engineer, is gespecialiseerd in industriële waterzuiveringsinstallaties. Naast het plaatsen en optimaliseren kunnen ze ook instaan voor het onderhoud en herstel van de installatie.

Men biedt jou als service engineer, naast een mooie vergoeding voor jouw diensten aangevuld met maaltijdcheques en bedrijfswagen, een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid binnen een jong en ervaren team waar je kan rekenen op ondersteuning van jouw collega’s.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com