R&D engineer

Geplaatst op 04 september 2020

Limburg Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als R&D engineer sta je in voor het ontwerpen van verschillende hoogtechnologische installaties. Je brengt verbetering aan en maakt deze compatibel voor toekomstige updates en onderhoud. In jouw takenpakket zit het onderzoeken, creëren en implementeren van nieuwe intelligente technologieën om het gebruik er van te vergemakkelijken. Je maakt hiervoor gebruik sensoren, elektronica en mechanica. Je werkt in team verschillende ontwerpen en verbeteringen uit en bespreekt deze tot een optimale oplossing. Deze hoogtechnologische installaties worden binnen verschillende sectoren.

Functie eisen

  • Master industrieel ingenieur
  • Passie voor technologie
  • Innovatief en flexibel
  • Nederlands & Engels

Over het bedrijf

Kom terecht binnen een dynamisch bedrijf waar je omringd bent met gemotiveerde collega's. Werk samen hoogtechnologische oplossingen uit in team. Dit bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ruimte om creatief om te springen met ideeën.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36