Projectingenieur automatisatie

Geplaatst op 02 november 2020

Antwerpen Flex > 10 jaar

Over de functie

Als Projectingenieur automatisatie en speciale technieken beheer jij een goed overzicht betreffende nazicht, keuring en onderhoud van de machines en toestellen zoals reinigingsrobots, scheidingszeven enz. Naast het zorg dragen voor de standaardisatie, documentatiebeheer en onderhoudsvoorschriften weet je projecten aan te pakken en uit te werken. Dit gaande van kostenschatting, haalbaarheid, ontwerp en planning alsook de opvolging gedurende de bouwfase. Jouw technische kennis komt sterk van pas naar de uitvoeringsafdeling. Je rapporteert aan de leidinggevende van de Technische Dienst.

Functie eisen

Als ambitieus Projectingenieur automatisatie steek je graag de handen uit de mouwen, je neemt initiatief, hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt oplossingsgericht. Daarnaast heb je als Projectingenieur automatisatie:

  •  Master Industriële Wetenschappen/ Elektromechanica
  •  Min. 10j ervaring met ontwerp, beheer en/of bouw van machines; automatisering
  • Ervaring en kennis van hydraulica, pneumatiek, PLC-sturingen
  • Ervaring met een aansturen van teams

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een firma dat inzet op innovatie en automatisering betreffende industriële reiniging. Ze denken mee met de klanten en bieden hen ervaring, expertise en service.

Zij bieden jou:

  • Marktconform loon
  • Maaltijdcheques van €8/gewerkte dag
  • Hospitalisatieverzekering
  • Wagen met tankkaart

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397