Planner

Geplaatst op 20 november 2020

Limburg Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als planner ben je verantwoordelijk voor de gedetailleerde uitwerking van een lange termijn- als korte termijnplanning van werfprojecten!

Hiervoor werk je samen met de BU manager, project- en werfleiding en HR. Je plant projecten in op lange termijn en plant de resources in op korte termijn. Je beheert de planning it's all yours! Je brengt de over- en onderbezetting van resources in kaart en rapporteert deze. Wat fijn is, is dat je hier meedoet aan de interne kick-off meetings! It's a big deal aangezien je gebruik van de competentiematrix om 120 arbeiders dagelijks in te plannen zodat ze optimaal ingezet kunnen worden. Hiervoor werk je samen met de HR. Troubleshooting kent geen geheimen voor jouw! Je rapporteert alles aan de BU Manager.


Functie eisen

  • Bachelor diploma of gelijkaardig door ervaring in een, bij voorkeur, bouwtechnische opleiding.
  • Je spreekt vlot in het Nederlands en Frans
  • Ervaring met het plannen/dispatching van mensen of machines
  • Organisatorisch en oplossingsgericht werken is je tweede natuur!


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097