Mechanisch ontwerper

Geplaatst op 12 maart 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als mechanisch hou je van technische uitdagingen en kan je de juiste prioriteiten stellen. Je analyseert de behoeftes van de klant en maakt op basis daarvan een ontwerp. Na goedkeuring werk je dit ontwerp verder uit, stel je stuklijsten en stuktekeningen op en geef je dit door aan de productie. Ook bestaande producten pas je aan naar de wensen van de klant of voer je verbeteringen door.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als mechanisch ontwerper:

  • Je beschikt over een bachelor in een technische richting
  • Ervaring met Inventor is een plus
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar je kan starten als mechanisch ontwerper, is een bedrijf actief in het bouwen van trailers die hun toepassing vinden in de landbouw. Van slurrytanks tot kippers en hooglossers, voor alles vinden ze wel een oplossing.

Men biedt jou als mechanisch ontwerper een uitdagende functie waar je veel variatie kan in vinden. Je komt terecht in een sterk groeide KMO met familiale sfeer. Je kan rekenen op een mooie verloning met extralegale voordelen en 12 dagen ADV.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55