Kwaliteitsmedewerker

Geplaatst op 05 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als kwaliteitsmedewerker in dit bedrijf sta je in voor het uitvoeren van interen audits (ISO9001). Je voert steekproefmatig controles uit op de uitgaande producten en stelt hiervoor een dossier op. Bij kwaliteitsproblemen ga je actief op zoek naar oplossingen of spreek je collega's aan. Tot slot behandel je interen en externe klachten. Naar klanten toe volg je retourzendingen op en handel je de klachten af.

Functie eisen

Als kwaliteitsmedewerker ben je ordelijk en punctueel, je werkt je taken nauwkeurig af tot in de puntjes. Dit alles doe je met de nodige besluitvaardigheid en zelfstandigheid. Daarnaast beschik je over:

  • A2 metaal (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Een vloeiende kennis van Nederlands en noties van Engels
  • Een eerste ervaring in kwaliteit is een plus!

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als kwaliteitsmedewerker, is werkzaam in de metaalsector. Ze krijgen namelijk de ontwerpen en tekeningen van hun klanten en snijden deze dan op maat. Het bedrijf telt 105 werknemers waarvan 90 arbeiders. Wegens groei zijn ze op zoek naar een kwaliteitsmedewerker om hun bestaande team van 2 QA engineers te versterken. Dit bedrijf biedt jou, naast een aangename werksfeer in een familiaal bedrijf, een aantrekkelijk salarispakket dat aangevuld wordt door maaltijdcheques en groepsverzekering.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com