Engineer Machineconstructie

Geplaatst op 29 september 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Engineer Machineconstructie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de machineconstructie van A tot Z. Je staat in voor het opstellen van constructieboeken en onderdelenlijsten, maakt een planning op voor het volledige project en voert een constructie kostencalculatie uit. Een team met 3D tekenaars en monteurs aansturen, externe leveranciers opvolgen en een rapportage over de projectvooruitgang opmaken zijn verantwoordelijkheden die jij graag draagt. Je houdt de kwaliteit en stand van zaken nauwlettend in de gaten en overlegt met de verantwoordelijke engineer en project manager. Daarnaast behoren ook nabesprekingen, opstellen en controle van nacalculaties ook tot het takenpakket van Engineer Machineconstructie.

Functie eisen

De Engineer Machinecontructie die wij zoeken is een leiderstype met een passie voor machinebouw en is in het bezit van:

  • Bachelor Elektromechanica, werktuigkunde of gelijkwaardig met minimum 10 jaar ervaring in machineconstructie
  • Ervaring in de machineconstructie
  • Uitstekend Nederlands en Engels
  • Ervaring in de verpakkingsindustrie is een plus

Over het bedrijf

Onze klant is een in België gevestigde toonaangevende fabrikant van slimme PET-bottelinstallaties gelegen tussen Antwerpen en Brussel. Onze ingenieurs bieden ultramoderne apparatuur, diensten en complete oplossingen voor het verpakken van vloeistoffen , voedingsmiddelen, chemische producten , huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten in PET-flessen.


Als Engineer Machineconstructie kom je terecht in een innovatieve firma met doorgroeimogelijkheden binnenin een internationale omgeving. Je krijgt een job met veel uitdaging, waarbij ruimte is voor initiatief. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijd -en ecocheques en een vaste maandelijkse onkostenvergoeding.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397