Engineer machineconstructie

Geplaatst op 27 mei 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als engineer machineconstructie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de machine constructie van A tot Z. Je staat in voor het opstellen van constructieboeken en onderdelenlijsten. Je zal mede instaan voor het opmaken van een planning voor het volledige project en voert een constructie kostencalculatie uit.

Je bent niet bang om een team aan te sturen, zoals 3D tekenaars en monteurs. Je volgt de externe leveranciers ook op.

En niet onbelangrijk, je maakt een rapportage over de projectvooruitgang die men boekt en deze leg je vervolgens neer bij de verantwoordelijke engineer en project manager.

Je zal de kwaliteit en de stand van zaken nauwlettend in de gaten houden.

Nabesprekingen, opstellen en controle van nacalculaties behoren ook tot het takenpakket.

Functie eisen

De engineer machinecontructie die wij zoeken is een leiderstype met een passie voor machinebouw en is in het bezit van:

  • Bachelor Engineer elektromechanica of werktuigkunde of gelijkwaardig met minimum 10 jaar ervaring in machineconstructie
  • Uitstekend Nederlands (of Engels)
  • Ervaring in de machineconstructie is een vereiste
  • Ervaring in de verpakkingsindustrie is een grote plus

Over het bedrijf

Onze klant is een in België gevestigde toonaangevende fabrikant van slimme PET-bottelinstallaties gelegen tussen Antwerpen en Brussel. Onze ingenieurs bieden ultramoderne apparatuur, diensten en complete oplossingen voor het verpakken van vloeistoffen , voedingsmiddelen, chemische producten , huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten in PET-flessen.


Men biedt je als tekenaar machineconstructie een job met zeer veel uitdaging en geven je ruimte voor eigen initief. Je komt terecht in een innovatieve firma met goede doorgroeimogelijkheden binnenin een internationale omgeving.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijd -en ecocheques en een vaste maande

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Marie Dupont

Marie Dupont

Recruiter

+32 476 503 873