Electrical Engineer

Geplaatst op 18 juni 2020

Oost-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als electrical engineer sta jij in voor het volledige elektrische luik. Onze klant is actief in palletisering en gaat deze projecten volledig uitvoeren voor hun klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je gaat daarbij de schema’s uittekenen en kastenbouw op jou nemen. Je behandelt het project stuk voor stuk in Eplan, waarbij jij erna het netwerk maakt. Dagelijks ga jij overleggen met de mechanische tekenaars, automation engineers, monteurs en projectleider. Je volgt daarbij het productieproces volledig van start tot einde op. Je gaat ook met de klanten overleggen voor de specifieke eisen. Het leverancierscontact zit standaard ook bij deze functie, maar als hiernaar geen interesse is, moet dit niet worden opgenomen in de functie. 

Functie eisen

  • Diploma energietechnologie / elektromechanica / elektrotechniek
  • Je komt onder de hoede van een ervaren projectleider die jou de kneepjes van het vak kan leren kennen. Heb je reeds ervaring opgedaan, dan werkt deze projectleider jou ook in, maar krijg je sneller de volledige verantwoordelijkheid over het elektrische luik.
  • Reeds ervaring met Eplan is een grote troef
  • Jij hebt zin om expert te worden en hiervoor de nodige verantwoordelijkheid te nemen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876