Je hebt gezocht op

Machinebouw
filters wissen
4

machinebouw vacatures

Vacatures in de machinebouw

In de machinebouw breng je dingen in beweging. Letterlijk. En innovatie, daar doe je het voor. Nu nog de juiste uitdaging vinden. Welkom bij Whoohoo.

Zet de volgende stap in je carrière. Kies voor een nieuwe richting in industriële engineering of start je eerste ervaring met machines, robotica of IoT. Onze recruiters vinden voor jou de plek om je ambities uit te rollen.
 

Uitblinken in engineering

Zet de puntjes op de i als electrical, mechanical of automation engineer. Breng machines tot leven als PLC-programmeur. Of stuur en begeleid projecten in de industrie, de medische wereld, luchtvaart en andere vooruitstrevende sectoren. Druk zo jouw stempel op innovatie in engineering.

Whoohoo gaat voor jobs waarin je een onmisbare schakel bent in een groter geheel. Wanneer jij precies op de juiste plek zit, doe je het beste werk. Net zoals een goed geoliede machine, dus.
 

Al onze vacatures in machinebouw

Werken in de machinebouw is eindeloos veelzijdig en altijd vooruitstrevend. Dat zie je meteen wanneer je door onze vacatures bladert. Herken je jezelf in een van deze functies? Dan maken we graag kennis!

Staat jouw droomjob niet in deze lijst? Laat het ons dan weten. Want ook onze recruiters houden van een uitdaging.