Technical sales

Geplaatst op 11 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Voor de functie van technical sales in dit bedrijf sta je in voor de volledige verwerking van de aanvraag van de klant. Dit houdt in dat je het warmteverlies berekent en ook de opstelling bij de klant uittekent. Je zorgt daarnaast voor het klantencontact en hun technische ondersteuning. Je bespreekt nadien de offertes met je collega's en met de klant. Tot slot verwerk je binnengekomen bestellingen in het computersysteem. Je job zal dus een combinatie zijn tussen sales, techniek en klantencontact!

Functie eisen

Voor de functie van technical sales ben je nauwkeurig en klantgericht. Daarnaast:

  • Heb je ervaring in de verwarmingssector
  • Ben je Nederlandstalig
  • Is ervaring in een soortgelijke functie een plus!

Over het bedrijf

Dit bedrijf, waar jij aan de slag kan als technical sales medewerker, is een groothandel in verwarming. Ze zijn een groeiend bedrijf met een toekomstgerichte visie. Ze bieden hun medewerkers interne opleiding en coaching. Naast een aangename werksfeer en een dynamisch bedrijf krijg je een boeiende job met verschillende bevoegdheden en een conform salaris.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com