Technical Designer

Geplaatst op 06 januari 2021

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Je fungeert als Technical Designer binnen BIM-projecten.


Zo integreer je sterk- en zwakstroominstallaties in het gebouwmodel en verrijk je dit model gaandeweg.

Als Technical Designer werk je deze uit op basis van richtlijnen uit bestekken en instructies van de projectleiding of eigen inzichten. Daarbij denk je actief mee, ga je in overleg en breng je een gepaste oplossing aan.

Alleszins heb je coördinerende skills en een oplossingsgerichte instelling.

Je wordt verwacht om jouw ontwerpen uit te tekenen in programma’s zoals Autocad, Revit en Stabicad zodat deze zowel in 2D en 3D kunnen worden weergeven aan de klant.

Je opereert in de ontwerpfase als een specialist die volgens duidelijke protocollen werkt. De werkwijze is verankerd in het BIM-protocol.

Als technische spil ben jij de referentie op gebied van het koppelen van gebouwmodellen, de aspectmodellen en andere programma’s.

Zo zal je 3D-visualisaties maken, bouwdelen toevoegen aan de bouwdeel-bibliotheek en objectgegevens koppelen.


Functie eisen

De Technical Designer die wij zoeken heeft een passie voor BIM, is creatief en wil continu bijleren en is:


  • De trotse bezitter van een hogere technisch diploma
  • Sterk in ruimtelijk inzicht
  • Het Nederlands en het Engels machtig
  • Gekend met software zoals Revit/Autocad
  • Idealiter gekend met Stabicad (hoewel dit geen strikte vereiste is)

Over het bedrijf

Deze multi-technische expert, gevestigd in het Antwerpse, is gespecialiseerd in technieken en geïntegreerd projectbeheer voor industrie en gebouwen. Vandaag vertrouwen tal van ondernemingen in tal van sectoren hen voor ontwerp, installatie, beheer en onderhoud in elektrotechniek, HVAC, sanitair, automatisering (PLC, SCADA, MES).

Je kan je aan een zeer interessant salarispakket verwachten in lijn met jouw verantwoordelijkheden met ruimte voor je ideeën en ambities in een fijne werkomgeving. Je krijgt ook permanente en continue ondersteuning door coaching en opleiding.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505