Projectmanager HVAC Sanitair

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectmanager HVAC zorg je voornamelijk voor de opstelling, de planning, de uitvoeringen en de evaluatie van het project. Je kijkt alle gemaakte afspraken na en zorgt dat die -zowel op als naast- de werf worden opgevolgd.

Dankzij jouw leiderschap- en coachingskills voelt iedereen zich meteen thuis op de werf en lever je alleen maar kwaliteitsvolle projecten af. Verder sta je continu in contact met de klanten, architecten, onderaannemers, ...

Ten slotte is jouw communicatie tussen alle betrokken stakeholders altijd even transparant en duidelijk en verduidelijk je wanneer er zich problemen zouden voordoen.

Functie eisen

Als Projectmanager HVAC Sanitair:

  • heb je een bachelor of master in een relevante richting
  • kun je rekenen op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • spreek je vlot Nederlands & Frans
  • ben je een geboren planner

Over het bedrijf

Naast een mooi salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, kom je terecht in een innovatieve omgeving waar bijleren centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412