Projectleider

Geplaatst op 05 november 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als Projectleider ga je projecten uitwerken voor de procesindustrie op vlak van lucht- en warmtebehandeling. Deze projecten houden onder andere warmtenetten, tankreiniging d.m.v. stoom, bij extreme temperaturen vloeistoffen gekoeld/heet houden zonder uiteenzetting van leidingen, ventilatie- en afzuigsystemen, ... in.

Belangrijk is dat je steeds de situatie bij de klant in kaart kan brengen en de pijnpunten kan aanduiden.

Je coördineert daarbij het werk naar de design en project engineers, leveranciers en onderaannemers.

Afhankelijk van het project ga je ook mee instaan bij de pre-engineering, voorbereiding of projectuitvoering. Je blijft wel steeds de leider van het project en krijgt nauwe ondersteuning van de verschillende ingenieurs. Je organiseert en neemt het voortouw bij werfvergaderingen.

Doorheen het project ben je sterk bezig met de budgetten, tijdsduur, eventuele knelpunten en zorgt ook na oplevering dat alles mooi wordt afgerond.

Functie eisen

  • Industrieel ingenieur elektromechanica met 5-10 jaar ervaring
  • Kennis van piping en/of warmte- en luchttechnieken

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876