Projectingenieur HVAC

Geplaatst op 21 oktober 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als projectingenieur HVAC ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opvolgen van van de werken. Je contacteert aannemers, vergelijkt prijzen en voert prijsonderhandelingen met de aannemers. Je leidt de werfvergaderingen en volgt de werven op. Daarnaast coördineer je de aannemers en onderaannemers. Als projectingenieur stuur je de ploegen (arbeiders en onderaannemers) aan op de werven die jij beheert, waarbij je bijstuurt waar nodig en zo pro-actief oplossingen biedt bij mogelijke problemen. Je zorgt dat de noden van de klant worden gerespecteerd en je rapporteert aan de directie met wie je nauw samenwerkt.

Functie eisen

De projectingenieur HVAC die wij zoeken heeft een passie voor HVAC, is sterk met cijfers, heeft een hands-on mentaliteit en is in het bezit van:


  • Een bachelordiploma klimatisatie of je hebt reeds 5 jaar relevante ervaring
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring als projectingenieur
  • Je hebt een analytische geest
  • Zeer vlot in Nederlands en Frans is een troef!

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, heeft een jarenlange ervaring in verwarming, ventilatie, airco, sanitair en duurzame energie.

Je komt terecht in een professioneel bedrijf met een open werksfeer. Er word je een uitdagend salarispakket aangeboden met toekenning van maaltijdcheques.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505