Projectcoördinator HVAC

Geplaatst op 08 januari 2021

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als projectcoördinator HVAC kom je terecht in een dynamische omgeving waarin je jouw ervaring gebruikt om zelfstandig projecten te begeleiden. Binnen de medische wereld ga je verantwoordelijk zijn voor het verwezenlijken van nieuwe technische installaties.

Je krijgt de ontwikkelingsplannen van de directie en werkt projecten van ontwerp tot implementatie tot in de puntjes uit. Jouw takenpakket bestaat uit: het coördineren van het bouwproces, de planning & het budget, werfveiligheid en projectadministratie. Hiervoor sta je in nauw contact met studiebureaus, andere projectcoördinatoren en mensen van het ziekenhuis zelf.

Functie eisen

  • Master Elektromechanica of bouwkunde
  • Minstens 5 jaar ervaring binnen HVAC
  • Ervaring met projectmanagement
  • Leidinggevende capaciteiten

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen de technieken dienst van dit bedrijf dat gesitueerd is in de medische sector. Een goede ventilatie is van zeer groot belang in deze omgeving. Het is een bedrijf met open structuur waarbij een goede work-life balance zeer belangrijk is. Je krijgt flexibele uren en werkt zo zelfstandig verschillende projecten uit.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36