Project Manager Sanitair

Geplaatst op 30 oktober 2020

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Project Manager sanitair ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen voor de juiste productiestrategie voor de verschillende afdelingen, maar daarnaast stel je ook de budgetten op voor betreffende projecten en je zorgt ervoor dat die worden nagestreefd gedurende het hele project.

Samen met het projectteam zorg je voor de efficiënte uitvoering van het project en je gaat na of de beoogde doelen worden gehaald op een kosten- en tijdsefficiënte manier. Daarnaast zie je ook alle mogelijke opportuniteiten om mogelijke productieprocessen te optimaliseren.

Functie eisen

Als Project Manager Sanitair:

  • heb je een bachelor of master elektromechanica
  • kun je rekenen op een 3-tal jaar relevante ervaring
  • spreek je vlotjes Frans & Nederlands
  • ben je een geboren teamleider

Over het bedrijf

Onze klant biedt jou een aangename werkomgeving en een job met veel verantwoordelijk, variatie en autonomie. Dat alles wordt aangevuld met een mooi salarispakket, waaronder verzekeringen, een bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412