Project Ingenieur

Geplaatst op 02 november 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Electrical Engineer sta jij in voor het elektrisch ontwerp van de Oosterweel verbinding!

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerp en uittekenen van de elektrische schema's en componenten. Specifiek doe je dit voor de Oosterweel verbinding, wat onder andere de straat- en verkeersverlichting, (dynamische) signalisatie, hoogspanningsinstallatie, bordenbouw, ... inhoudt.


Als Electrical Engineer werk je vanuit het kantoor te Gent, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en dicht gelegen aan het station. Je bent bereid om sporadisch verplaatsingen af te leggen naar het kantoor te Antwerpen. Dit is opnieuw vlot bereikbaar en dicht gelegen aan het station.

Je komt terecht bij een studiebureau verantwoordelijk voor technieken. Je werkt in een 40 uren week met flexibele uren. Deze flexibele uren houden toekomen tussen 7u-9u in en eindigen tussen 15u30-17u30.

Functie eisen

Als Project Ingenieur

  • heb je reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie, met voorkeur binnen een studiebureau
  • er wordt een inwerkingstraject voorzien voor de grootte van het project
  • Eplan, Autocad
  • Nederlands

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876