Operationeel Teamlead

Geplaatst op 30 december 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Operationeel Teamlead ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de planning van de techniekers, daarvoor hou je rekening met de afspraken die met de klant werden gemaakt en sterktes van de techniekers. Je bestelt en levert het nodige materiaal en werk je gelijk de offertes uit voor onderhoudswerken. Je overloopt op wekelijkse basis met de techniekers wat de stand van zaken is en daaruit trek je de juiste conclusies en onderneem je de nodige acties.

Functie eisen

Als operationeel teamlead:

  • heb je een diploma in een technische richting
  • heb je kennis van HVAC
  • kun rekenen op 5 jaar ervaring in onderhoud
  • spreek je vlot Nederlands, Frans is een plus

Over het bedrijf

Naast een mooi salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, kom je terecht in een innovatieve omgeving waar bijleren centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412