Installatie ingenieur

Geplaatst op 05 januari 2021

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Installatie ingenieur kom je terecht binnen de medische wereld. Hier sta je in voor de bedrijfszekerheid van voorzieningensystemen. Dit houdt in dat je het overzicht behoudt over de verschillende installaties (natte- & droge technieken) en onderzoek doet naar slechte prestaties. Als Installaties ingenieur ga je dan op zoek naar verbetermogelijkheden, die deze slechte prestaties weg nemen en zorgt ervoor dat deze in de toekomst niet wederkeren. Eens de verbetermethode is goedgekeurd, sta je ook mee in voor de commissioning van de nieuwe installaties. Je zorgt ervoor dat de correcte en benodigde documenten bij de onderhoudsdienst komen, zodat zij de installatie verder kunnen onderhouden.

Functie eisen

  • Master elektromechanica/elektriciteit
  • 3 jaar ervaring
  • Kennis van installatietechnieken
  • Ervaring met onderhoud
  • Klantgericht

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen de technieken dienst van dit bedrijf dat gesitueerd is in de medische sector. Een goede ventilatie is van zeer groot belang in deze omgeving. Het is een bedrijf met open structuur waarbij een goede work-life balance zeer belangrijk is. Je krijgt flexibele uren en werkt zo zelfstandig verschillende projecten uit.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36