Installatie ingenieur HVAC

Geplaatst op 08 januari 2021

Brussel Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als beginnend installatie ingenieur gebruik je jouw theoretische kennis van jouw master industrieel ingenieur om mee een visie uit te bouwen voor de technische installaties. Op vlak van HVAC kom je in aanraking met koeling- en verwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen, sanitaire installaties,... Je start met het conceptueel uitdenken van installaties in samenwerking met studiebureaus. Samen met collega's ga je deze verder uitwerken en kijken naar optimalisatiemogelijkheden. Eens je de goedkeuring hebt gekregen sta je de projectafdeling bij in het uitvoeren en de commissioning van de werken. Zo breng je verschillende kleine als grote projecten tot een goed einde.

Functie eisen

  • Master industrieel ingenieur elektromechanica
  • Kennis van HVAC
  • Interesse in energiebeheer
  • projectmatig kunnen werken

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen de technieken dienst van dit bedrijf dat gesitueerd is in de medische sector. Een goede ventilatie is van zeer groot belang in deze omgeving. Het is een bedrijf met open structuur waarbij een goede work-life balance zeer belangrijk is. Je krijgt flexibele uren en werkt zo zelfstandig verschillende projecten uit.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Vince Wallaert

Vince Wallaert

Recruiter

+324 87 99 69 36