HVAC technieker

Geplaatst op 08 oktober 2020

West-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Ervaren HVAC technieker voor onderhoudsprojecten!

Als HVAC technieker leer je tot in de puntjes de praktische zijde van HVAC-projecten kennen. Aangezien hun projecten veelzijdig zijn, wordt er eerst een brede en diepe basis aangeleerd. Deze HVAC-projecten zijn onder andere in de industrie, ziekenhuizen, zwembaden, maar ook kantoor- en universiteitsgebouwen. Zowel nieuwe installaties als onderhoud en herstellingen zijn onderdeel van deze projecten. Hieronder valt verwarming (boilers, stookplaatsen, ...), luchtbehandeling en koeling.

Als HVAC technieker ben je deel van het team en voer je de praktische kant uit. Eenmaal jouw kennis voldoende is opgebouwd en met eventuele ambitie, kan je doorgroeien naar teamleider van de HVAC techniekers. Hierna zijn er ook nog verschillende doorgroeimogelijkheden, zodat jouw persoonlijke en professionele groei optimaal ontplooid kan worden.

Als HVAC technieker werk je voornamelijk regio West-Vlaanderen maar je kan ook vast ingezet worden bij bedrijven of ziekenhuizen. Dit wordt samen met jou bekeken.

Doorgroeimogelijkheden naar hoofdtechnieker en vervolgens naar werfleider is mogelijk.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring als HVAC technieker

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876