Calculator HVAC

Geplaatst op 07 januari 2021

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Calculator HVAC ben je verantwoordelijk voor de volledige offertefase van de projecten. Je zal dus instaan voor de beoordeling en analyse van de bestekdocumenten, je stuurt de prijsaanvragen uit en zorgt voor de prijscalculaties. Je bent vlot en aangenaam in de omgang, want je onderhoudt tevens contacten met leveranciers, architectenbureau, studiebureau en bouwheer. Ook onderhandelen vindt je een fijne uitdaging en schrikt je niet af!

Functie eisen

De Calculator HVAC die wij zoeken heeft een gezonde dosis competitiviteit, is goed georganiseerd en werkt nauwkeurig en je bent in het bezit van:

  • Een hogere technische opleiding of gelijkwaardig door ervaring.
  • Ervaring als calculator is een plus, maar zeker geen must. Belangrijker is jouw motivatie, enthousiasme en natuurlijk ook je technische kennis in HVAC technieken en leveranciers.
  • MS Office heeft geen geheimen meer voor jou.
  • Jouw motto: juist is juist!

Over het bedrijf

Onze klant, gevestigd in het Antwerpse, is een toonaangevende firma voor ontwerp en plaatsing van HVAC- en sanitaire installaties. Actief in heel Vlaanderen voor openbare, farmaceutische, industriële en commerciële opdrachtgevers.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505