BIM Modelleur

Geplaatst op 21 september 2020

Gent Flex 4-6 jaar

Over de functie

Streef naar duurzaamheid en energie-efficiëntie!

Als BIM modelleur sta je in voor het ontwerpen en berekenen van HVAC-installaties, met andere woorden de dimensionering.

Belangrijk hierbij is naar een duurzame en energie-efficiënte oplossing te streven. Je werkt daarbij nauw samen met de klant en collega’s. 

Functie eisen

Ervaring met Revit is een must. De kennis van Revit primeert op de kennis van HVAC. Deze laatste kan aangeleerd worden. 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een studiebureau actief op vlak van technieken. Duurzaamheid staat bij hun centraal. Je komt terecht bij een kleiner team, waarbij er een nauwe samenwerking en goede begeleiding aanwezig is.

Hun activiteiten zijn HVAC (inclusief WKK, warmtepompen, zonneboilers, PV-installaties, ..), elektriciteit, EPB-verslaggeving, lichtontwerp, energiesimulaties, …

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876