Assistent Projectleider HVAC

Geplaatst op 08 september 2020

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Assistent Projectleider HVAC ben je de rechterhand van de projectleider in de uitvoering van verscheidene HVAC-projecten.


Je fungeert als het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor alle technische, operationele, financiële en veiligheidsaspecten van de projecten in uitvoering. In overleg met de opdrachtgever, het werfteam en de onderaannemers maak je een gedetailleerde uitvoeringsplanning op. Vervolgens organiseer je de logistiek, materialen en mankracht. Gedurende het project onderhoud je het contact met de opdrachtgever, architect, studiebureau en andere stakeholders. Tot slot voer je regelmatig kwaliteitscontroles uit in de verschillende fases van het bouwproject.

Functie eisen

Als assistent Projectleider HVAC:


  • Beschik je bij voorkeur over een Bachelordiploma Elektromechanica, Energietechnologie of Klimatisatie, of gelijkwaardig door ervaring.
  • Heb je een sterke affiniteit met HVAC. Relevante werkervaring in HVAC projecten is een pluspunt.
  • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands. 
  • Is kunnen tekenen in Autocad een interessant voordeel maar geen must.
  • Ben je een geboren organisator en functioneer je perfect in teamverband.


Over het bedrijf

De organisatie is gespecialiseerd in het onderhoud en de plaatsing van technische installaties (voornamelijk HVAC) bij zowel residentiële als industriële projecten. Er wordt gestreefd naar een uitstekende klantrelatie gevoed door kwaliteit en tevredenheid. De waarden van het bedrijf zijn gestoeld op respect, openheid en teamverband.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505