Technisch commercieel bediende

Geplaatst op 10 februari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als technisch commercieel bediende ben je communicatief en technisch aangelegd. Je onthaalt de klant in de showroom of staat hen telefonisch te woord. Je analyseert de behoeftes van de klant en stelt aan de hand van de gekregen informatie een offerte op. Je geeft technische informatie en denkt mee naar mogelijke oplossingen.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als technisch commercieel bediende:

  • Je hebt een bachelor in een technisch richting
  • Je kan goed overweg met Ms Office
  • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je hebt interesse of affiniteit in de verwarmingssector

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als technisch commercieel bediende, is een groothandelaar in alles van HVAC en hernieuwbare energie. Van zonnecollectoren en warmtepompen tot ventilatiesystemen en boilers, ze kunnen steeds een ruim assortiment aanbieden.

Men biedt jou als technisch commercieel bediende een boeiende en afwisselende job binnen zeer aangename werkomgeving. Je komt terecht in een stabiel groeiend bedrijf waar je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen en 12 dagen ADV.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com