Technisch commercieel bediende binnendienst

Geplaatst op 05 februari 2021

Vlaams-Brabant Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als Technisch commercieel bediende werk je op de binnendienst HVAC met voornamelijk airco & ventilatie producten.

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en behandelen van offertes alsook het verlenen van productinformatie aan klanten. Daarnaast zoek je mee naar innovatieve oplossingen en producten voor bestaande klanten.

Functie eisen

  • Minstens 3-5 jaar ervaring in het domein van HVAC
  • Je spreekt Nederlands, Engels en Frans
  • Stressbestendig, klantgericht en commercieel ingesteld
  • Zelfstandig het team ondersteunen
  • Flexibel ingesteld

Over het bedrijf

Dit bedrijf is wereldwijde technologieleider op het gebied van binnenlucht oplossingen voor veeleisende ruimtes. Ze bieden oplossingen voor commerciële en openbare gebouwen, professionele keukens en restaurants, evenals energieproductieomgevingen en zeeschepen. Wat heel fijn is aan dit bedrijf is dat ze heel veel belang hechten aan het familiare aspect! Daarnaast besteden ze veel aandacht aan het opleiden van hun werknemers en krijg je de kans om naar het buitenland te gaan om de producten te leren kennen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Maya Petrovic

Maya Petrovic

Recruiter

+32 487 999 097