Technical Buyer

Geplaatst op 01 februari 2021

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Technical Buyer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het aankoopproces, voornamelijk met betrekking tot de aankoop van materialen en onderaanneming. Je bent de spil tussen de noden van je interne klanten en de leveranciers waarmee je onderhandelt over de beste condities.

Je bent verantwoordelijk voor het uitsturen van prijsaanvragen, het screenen van nieuwe leveranciers en onderaannemers en het vervullen van alle juridische en administratieve modaliteiten. Tot slot ga je zelf op zoek naar nieuwe leveranciers voor diensten en goederen die strategisch het verschil kunnen maken.

Functie eisen

Onze ideale Technical Buyer beschikt over:·      Een bachelor in een technische of commerciële richting of minstens vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

·      Een flinke dosis nauwkeurigheid, klantgerichtheid en zin voor initiatief.

·      Enige ervaring met onderaannemingen (binnen- en buitenland) en de daarbij geldende regelgeving.

·      De drive om elke dag iets bij te leren en sterke administratieve vaardigheden.

·      Een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.


Over het bedrijf

Je komt terecht in een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s waarbij je zowel de omkadering als de opportuniteiten krijgt om je loopbaan een échte boost te geven. Collegialiteit staat voorop in dit bedrijf. Zo worden er tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten georganiseerd.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505