Site Coördinator Elektriciteit

Geplaatst op 28 september 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als  Site Coördinator van mechanische projecten ga je voor een vlotte realisatie van je projecten in de voedingsindustrie. Jij zorgt er als coördinator voor dat de werven goed draaien, onder meer door je uitstekende technische kennis, maar ook door je voorbereiding en opvolging. Verder hou je een overzicht van de hele site door persoonlijke planning en regelmatig contact met de projectmanager. Je bekijkt verder ook de contractuele verplichtingen en de veiligheidsaspecten die nodig zijn op de site.

Vervolgens hou jij je ook bezig met de werkvoorbereiding, zoals het bestellen van materialen en gereedschap, maar evenzeer de werfvoorzieningen. Je volgt ten slotte als site coördinator de werven op.

Functie eisen

Als Site Coördinator Elektricteit:

  • heb je een bachelor elektromechanica
  • werk je ondertussen minstens 5 jaar in de industrie
  • ken je iets van las- en montagewerken
  • spreek je vlot Nederlands en Engels
  • heb je met Frans een pluspunt

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Tim Jeurissen

Tim Jeurissen

Recruiter

+32 474 259 412