Service Engineer

Geplaatst op 09 november 2020

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als Service Engineer zorg je ervoor dat reparaties en revisies volgens afspraak worden afgesloten. Je organiseert je werk, zorgt voor alle gereedschappen en apparatuur die in het werkveld worden gebruikt, onderhouden, gekalibreerd en geïnspecteerd. Je keurt serviceorders goed en houdt je administratie op orde zodat er gefactureerd kan worden wanneer nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het testen en analyseren van apparatuur zowel bij aankomst, oplevering, eindinspectie na herstelling en alvorens vrijgave. Je ondersteunt de manager, verwerkt feedback van klanten en zorgt ervoor dat de veiligheids- en kwaliteitsnormen steeds worden nageleefd.

Functie eisen

Als gedreven Service Engineer ga jij proactief aan de slag en leer je elke dag nog graag bij. Met jouw communicatieve vaardigheden werk je graag zelfstandig als in een team. Daarnaast heb/ben je als Service Engineer:

  • Bachelor
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Vloeiend in het Nederlands en het Engels

Over het bedrijf

Dit bedrijf is toonaangevend op het gebied van stroomvoorziening. Maak mee het duurzame verschil en verdien:

  • een marktconform loonpakket
  • een variërende en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden op termijn


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Nathalie Dewilde

Nathalie Dewilde

Recruiter

+32 (0) 488 048 397