Service engineer elektriciteit

Geplaatst op 19 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service engineer elektriciteit voer jij het onderhoud en de herstellingen aan de installaties uit. Bij herstellingen zoek je de oorzaak van de storing en herstel of vervang je het defecte onderdeel. Na het uitvoeren van het onderhoud of de herstelling test je het hele systeem en ga je na of alles correct werkt.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als service engineer elektriciteit:

  • Je hebt een bachelor in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Voorkennis van zonnepanelen is een meerwaarde
  • Je werkt graag zelfstandig en klantgericht
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je bent sterk probleemoplossend

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als service engineer, is een Belgische leverancier en installateur van zonnepanelen. Ze ontwerpen, ontwikkelen en installeren installaties voor projecten zoals industrie- en landbouwgebouwen. En dit voor vooral middelgrote en grote installaties.

Men biedt jou als service engineer, naast een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen, een zeer uitdagende functie binnen een dynamische en georganiseerde werkomgeving. Je wordt omringd door een team van specialisten waar je steeds kan op terugvallen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55