Service engineer elektriciteit

Geplaatst op 19 maart 2020

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als service engineer elektriciteit sta jij in voor het in dienst nemen van de gehele installatie. Deze installaties zijn zonnepanelen (op het dak, grond of water, al dan niet met een tracking naar de zon), batterijen voor een off-grid systeem en hybride systemen. Je voert testen uit om na te gaan of alles correct werkt en regelt de hele installatie af. Wanneer gewenst geef je uitleg en/of een korte opleiding aan de klant.

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als service engineer elektriciteit:

  • Je hebt een bachelor in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Voorkennis van zonnepanelen is een meerwaarde
  • Je werkt graag zelfstandig en klantgericht
  • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en/of Engels is een plus
  • Je bent sterk probleemoplossend

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij kan starten als service engineer, is een Belgische leverancier en installateur van zonnepanelen. Ze ontwerpen, ontwikkelen en installeren installaties voor projecten zoals industrie- en landbouwgebouwen. En dit voor vooral middelgrote en grote installaties.

Men biedt jou als service engineer, naast een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen, een zeer uitdagende functie binnen een dynamische en georganiseerde werkomgeving. Je wordt omringd door een team van specialisten waar je steeds kan op terugvallen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55