Projectleider Elektrotechniek

Geplaatst op 10 november 2020

Oost-Vlaanderen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Neem de verantwoordelijkheid over elektrische projecten (gebouwtechnieken, beveiliging, toegang, camerabewaking, industriële en residentiële elektriciteit, ...)

Als projectleider elektriciteit ben je verantwoordelijk over een 10tal service engineers. Het bedrijf behandelt zowel klasse 5 als klasse 8 projecten. Deze projecten kunnen onder andere de aanleg van residentiële elektriciteit inhouden, maar ze zijn ook gekend voor hun onderhoud aan gebouwbeheersystemen, parlofonen, toeganspoorten, … Door hun allerhande projecten krijg je een uitgebreide kennis op vlak van elektriciteit.

Als projectleider functioneer je dan ook als aanspreekpunt naar klanten, interne medewerkers en eigen team. Je hebt een studiedienst ter beschikking staan ter uitwerking van deze projecten, maar jij bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering door jouw team. 

Functie eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op vlak van elektriciteit. Met voorkeur beschik je over een master elektrotechniek. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876