Projectleider Civiele Werken

Geplaatst op 18 september 2020

Brussel Project Sourcing 0-2 jaar

Over de functie

Als projectleider civiele werken ben je verantwoordelijk voor de studie en de opvolging van de realisatie van het bouwkundig gedeelte van die projecten.   

Jouw takenpakket bestaat uit het uitwerken van technische oplossingen tijdens de ontwerpfase, lanceren van on-site proeven (stabiliteit, vervuiling, asbest, ...), budgetbeheer, planning van de projecten en het beheren van het scenario der werken.

Functie eisen

  • Masterdiploma Bouwkunde
  • Uitstekende kennis Nederlands en goed begrijpen van het Frans
  • Sterke affiniteit voor bouwkundige technieken, grondmechanica en noties van stabiliteitsberekeningen.


Over het bedrijf

Kom terecht bij een bedrijf dat nog echt investeert in zijn mensen! Met voldoende opleidingen, sterke begeleiding en een goede on-boarding. …

Het bedrijf heeft aandacht voor een goede balans tussen werk en privé door middel van flexibele werktijden en thuiswerken.

Voor jouw functie als projectleider civiele werken bieden zij een interessant loon volgens jouw ervaring.
Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Anneleen Pas

Anneleen Pas

Recruiter

+32 489 673 425